HealingWays

Coach, healer en trainer. Ik richt me op persoonlijke ontwikkeling/inzicht, reiki-healing en lifestyle advies. Daarbij staan het ontwikkelen en volgen van je intuïtie en het in beweging komen centraal. Je kunt persoonlijke begeleiding krijgen, in een groep of online via super mooie Facebook Challenges!

Ben jij dit? Heb je problemen met je gezondheid? Loop je vast in je loopbaan? Ben je gefrustreerd in je sportcarrière en is het plezier weg?

Soms kun je echt voelen alsof je vastloop in je leven. Dat niets lukt. Je blijft maar vechten en forceren. Elke keer maar weer loop je met je hoofd tegen de muur aan. En wat je ook doet en hoeveel moeite je ook doet, niets helpt. Je hebt het gevoel dat je van alles fout doet. Je ervaart heel veel tegenslag en pijn. Je vertrouwt je gevoel niet meer. Je gaat in je hoofd zitten en overal over nadenken. Tevergeefs.

Het kan zo deprimerend zijn, dat je het liefst je pogingen maar opgeeft. De handdoek in de ring gooit. Daarmee overleef je je leven, maar is er geen genieten van je leven meer bij.

Ik kan je helpen om weer greep op je leven te kijken en weer volop in het leven te staan. Levendig & sprankelend. Bruisend van gezondheid.

Je bent het waard

Het is tegenwoordig heel gewoon om (veel) geld te besteden aan het er goed uitzien. Naar de kapper, schoonheidsspecialiste, dure kleding… Maar jezelf goed innerlijk verzorgen zou eigenlijk boven aan je lijstje moeten staan. Je eigen gezondheid op de eerste plek zetten. Je bent het waard. Het is geen luxe maar noodzaak! En je hoeft het niet allemaal alleen te doen.

Reiki

Reiki is een manier waarop universele, kosmische levensenergie wordt overgedragen. Het is een techniek die al heel lang op aarde is, geïntroduceerd door Usui. De behandelaar geeft energie door aan de cliënt (als een doorgeefluik), veelal door handoplegging. Het is dus anders dan magnetiseren, daar gebruikt de behandelaar zijn/haar eigen energie.

U

Specialiteit

Mijn specialiteit is het mensen helpen ontstressen, omgaan met trauma’s & pijn. Psychologische en fysieke blokkades oplossen. Gezond te worden. Jezelf laten zien zoals je echt bent. Genezen van mentale en lichamelijke problemen en het beste uit je leven te halen. Je leven lichter te maken. Mijn passie is om mensen te helpen gezond te blijven van lichaam en geest. Je zult van mij begrip krijgen.

 

Workshops & Facebook Challenges

Ook voor workshop & Facebook Challenges ben je aan het goede adres. Daarmee geef je je leven een boost in de goede richting. Facebook Challenges zijn in ontwikkeling.

Meteen aan de slag

Je wordt meteen geholpen. Dus geen intake gesprekken, vragenlijsten & testen voor je een keer met je issues aan de slag kan.

Coaching

Heb je geen zin in rustig liggen, dan kun je ook een praktische coaching-sessie doen. Hierin wordt er veel meer gepraat. Je kunt je verhaal kwijt, krijgt meer inzicht en krijgt wat tips mee.

HealingWays

Ook jij kan vrijheid ervaren! Als coach, healer en trainer sta ik je graag bij. Ik richt me op persoonlijke ontwikkeling/inzicht, reiki-healing en lifestyle advies. Daarbij staan het ontwikkelen en volgen van je intuïtie en het in beweging komen centraal.

Gezondheid

We denken vaak dat we geen invloed hebben op onze gezondheid, overgeleverd aan onze genen. Maar we kunnen onze gezondheid meer beïnvloeden dan we voor mogelijk houden.

Loopbaan

Tevreden zijn in je werk verhoogt je gevoel van welzijn. En dat overkomt je niet maar kun je creëren.

Sport

Lekker kunnen sporten is goed voor je lichaam en humeur. Maar ook in de sport moet je vaak presteren en werkt je lichaam niet altijd mee. Blessures en overbelasting liggen op de loer.

Wacht niet langer en geef je leven een boost.

Snelle, Deskundige & Betaalbare Hulp

Heb je urgente problemen? Ziekte, pijn, verlies van baan, etc. Neem dan meteen contact op voor een coaching gesprek of healing. Laat me je meteen helpen en zorgen dat het beter met je gaat. Je wordt dan zo snel mogelijk geholpen.

Krijg weer greep op je leven en ga weer volop in het leven staan.

Levendig & sprankelend. Bruisend van gezondheid.

R

Deskundig

 

R

Betaalbaar

 

R

Snelle hulp

 

R

Leuk

 

HealingWays

Coach, healer en trainer. Ik richt me op persoonlijke ontwikkeling/inzicht, reiki-healing en lifestyle advies. Daarbij staan het ontwikkelen en volgen van je intuïtie en het in beweging komen centraal.

Voor individuele begeleiding, groepen & bedrijven.

 

Neem vandaag nog contact met me op!