Hi, ik ben Petra

Ik heet Petra Carroll-Laverman, ben 53 jaar, getrouwd en moeder van 2 flinke tiener zonen. Ik ben intuïtief healer, coach & trainer. Ik hou me bezig met gezondheid, healing en spirituele ontwikkeling.

Internationale universitaire scholing

 • Human Resource Management
 • Psychologie – Sport
 • Bewegingswetenschappen

Topsporter volleybal – passer/loper  

 • Olympus, Sneek
 • Nederlands Dames Team
 • Universiteit van Illinois in de Verenigde Staten

Internationale werkervaring

 • Coach/Trainer – loopbaan & sport
 • Medewerker Human Resources
 • Onderzoeker / Consultant

Reiki Master

 • Cursussen Reiki 1, 2 en 3
 • Jaaropleiding spirituele ontwikkeling
 • Diverse healing modules

Ik ben Petra Carroll-Laverman, intuïtief healer, coach & trainer en hou me bezig met gezondheid, healing en spirituele ontwikkeling.

Ik werk op basis van universitaire studies in Psychologie, Bewegingswetenschappen en Human Resource Management (Bedrijfskunde). Daarnaast ben ik Reiki master. Het brengt me veel vreugde en plezier om je te helpen genezen en het beste uit je leven te halen. Je leven lichter te maken. Spiritualiteit speelt daarin een centrale rol.

Ik geef als doorgeefluik/medium die energie door die je nodig hebt. Je krijgt dus een unieke behandeling die compleet is toegespitst op wat je nodig hebt om te healen, rustig te worden, te ontstressen, in balans te komen, innerlijke groei te bevorderen enzovoorts… Nog steeds kijk ik met grote verwondering naar de veranderingen die optreden. Er gebeuren echt héél bijzondere dingen.

Zoals: iemand met COPD die plotseling geen ademnood meer heeft, iemand die bij bewustzijn komt tijdens familiebezoek/afscheid na behandeling, iemand die zich gesteund/gesterkt voelt om anderen te blijven helpen bij overlijdensbegeleiding en over zijn angst voor de dood heen is, iemand die krom loopt bij hevige pijn en vervolgens huppelend door huis gaat enzovoorts.

Naast individuele behandelingen (healing & coaching) geef ik ook op energie-healing gebaseerde coaching sessies en workshops.

Mijn specialiteit is het mensen helpen ontstressen, omgaan met trauma’s & pijn. Psychologische en fysieke blokkades oplossen. Werken met bewuste en gevoelige mensen die persoonlijke groei hoog in het vaandel hebben staan. Mensen die vastlopen door omstandigheden en weer vooruit willen. Individuen en teams goed helpen presteren.

Als kind heb ik een traumatische jeugd gehad. Mijn broertje was overleden aan ernstige vorm van syndroom van Marfan, een aangeboren aandoening. Hij had niet lang te leven maar is toch nog 7 jaar geworden. Het was erg vaak kantje boord. Ik was 2 jaar ouder.

Mijn ouders hadden het ook moeilijk met zijn ongeneeslijk ziek zijn en overlijden. Ruzies waren orde van de dag. Daardoor heb ik enorme muren ter zelfbescherming opgebouwd. Een groot deel van mijn leven heb ik eigenlijk een ongemakkelijk en onveilig gevoel gehad, alsof alles zo van onder je weggetrokken kon worden.

Desondanks ben ik ook enorm dankbaar voor alles wat ik meegemaakt heb. Voordat mijn broertje stierf, vroeg hij mij wie ik was. Dit interpreteerde ik als een spirituele vraag die hij voor me achterliet dit leven. Zijn vraag heeft me mijn focus gegeven in mijn leven en heb ik contact gezocht en gehouden met Gene Zijde. Verder gaat mijn begrip voor anderen dieper dan menigeen.

Op latere leeftijd heb ik de beschermende lagen moeten afpellen om weer vrij, blij en vol vertrouwen in het leven te staan. Langzamerhand heb ik mezelf en innerlijke rust gevonden. Beetje bij beetje ga ik mezelf als prioriteit zien en gun mezelf geluk.

Ik heb universitaire opleidingen in Psychologie, Bewegingswetenschappen & Human Resource Management. Veel van die studies heb ik gecombineerd met topsporter zijn, volleybal. Ik heb in het Nederlands Team gespeeld en voor de Universiteit van Illinois in de Verenigde Staten. Ik heb internationale werkervaring, o.a.: loopbaancoach/trainer, medewerker Human Resources, onderzoeker, consultant, onderwijzer, trainer/coach. Hierdoor heb ik ook de reis gemaakt van het verbinden van denken en voelen. Ook heb ik mijn deel aan barrières ondervonden, waar ik met hard vechten niets tegen kon beginnen.

Spiritualiteit en met name Reiki heeft een grote rol gespeeld in dit proces om te healen. Ik ben Reiki Master geworden.

Graag help ik anderen nu om met stress en innerlijke onrust om te gaan. Obstakels uit de weg te ruimen. Gezond te worden. Jezelf laten zien zoals je echt bent. Genezen van mentale en lichamelijke problemen. Mijn passie is om mensen te helpen gezond te blijven van lichaam en geest. Je zult van mij begrip krijgen.

Inmiddels heb ik zulke mooie consulten mogen geven waarin zulke bijzondere dingen zijn gebeurd en daarnaast zoveel bevestiging gekregen, dat ik dat graag aan meer mensen wil meegeven. Dat iedereen mag ervaren hoezeer we gesteund worden vanuit Gene Zijde.